Nyss tillagda produkter

Dildo Purple
Dildo Purple
Ett måste i leksakslådan
225 SEK
Erotikset Fiffi
Erotikset Fiffi
BH, öppen trosa med "inbyggd" höfthållare.
499 SEK
Nätstrumpa Stayup
Nätstrumpa Stayup
Mycket snygg! Finns upp till storlek 8 (60-62)
199 SEK
BH-set Minty
BH-set Minty
Mjuk, vacker spets.
349 SEK
Moxie vibrator
Moxie vibrator
Vibrator som fjärrstyrs att sätta i trosan. Beställningsvara.
1 295 SEK
Svart stayup med prickar
Svart stayup med prickar
Finns upp till storlek XL
185 SEK
Värmande Massageolja Swede
Värmande massageolja Utgånget datum (finns inget som helst fel på produkten)
115 SEK70 SEK
Intimate Organics - Soothe Antibacterial Anal Lube
Aqua Glide glidmedel
Fåtal kvar i lager.
139 SEK75 SEK

Sexiga kläder online

Sexiga underkläder och clubkläder i en mer uppseendeväckande design hittar du hos Dream Collection. Vi har sålt sexiga underkläder online sedan år 2000. Vi väljer noga ut vad och från vem vi köper in. Att det skall finnas sexiga underkläder och kläder även för dig som drar större storlekar är en självklarthet. Hos Dream Collection hittar du storlekar upp till 60 och det gäller både stayup eller raffiga set.

Du hittar erotiska trosor, sexiga klänningar och mycket mer här hos Dream Collection.

Vuxenleksaker hos Dream Collection

Dream Collection erbjuder dig ett brett sortiment av lusthöjande vuxenleksaker online. Vare sig du söker leksaker för bruk på egen hand eller om du vill hetta till sexlivet tillsammans med din partner kan du vara säker på att hitta något som ger dig det där lilla extra.

Hur det perfekta sexlivet ser ut för dig vet du bara själv. Vi finns här för att göra det mer tillgängligt för dig att kunna uppleva dina skönaste stunder så som du önskar. Med sexleksaker som dildos, handbojor och piskor kan du enkelt ta sexakten till nästa nivå. eller varför inte uppdatera garderoben med sexiga underkläder och dräkter för spännande rollspel? Vi har kläder för alla storlekar och former.

Utöver att du kan köpa sexleksaker hos oss erbjuder vi även en härlig variation av oljor, kondomer och glidmedel. Allt noga utvalt och anpassat för att lämpa sig efter alls plånböcker. Dream Collection har helt enkelt något för alla smaker och fantasier. Kika runt bland vårt kompletta utbud och beställ dina favoriter!

Köp sexleksaker online

Att handla sexleksaker från oss är både enkelt, säkert och diskret. Vi erbjuder alltid högsta kvalitet till bra priser och snabba leveranser. Har du frågor eller funderingar kring våra produkter eller vilken storlek du ska välja? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Dream Collection via telefon eller mail, så svarar vi på dina frågor.

Tänk på att du behöver vara över 18 år för att beställa.

 

Hos oss beställer du sexiga underkläder, vuxenleksaker , sköna massageoljor och glidmedel. Stort utbud av lackkläder.