Nyss tillagda produkter

BH, höfthållare, string OCH strumpor
359 SEK
Tight, mattlook, strech Finns upp till storlek XL
699 SEK
Tuffa shorts med korta ben. Finns upp till storlek XXL
399 SEK
Fräckt, sexigt... dominant Finns upp till storlek XXL
499 SEK
Elegant vågat
689 SEK
Otroligt lyxig och vågad design
599 SEK
Sexig öppen body i rem-design
399 SEK
Hudfärgad strumpa med svart söm Passar 44-48
149 SEK
Bh set i royalblå spets.
345 SEK
Body med öppen gren i mjukt material
289 SEK
Exklusiv spets i oskyldigt vitt Finns i L/XL 40-42
399 SEK
Mjuk spets och glittrande strass. Finns endast i L/XL (40-42)
345 SEK
Klassiskt rött och svart med spets. Upp till storlek 4XL Kontrollera storlekstabell noggrant!
499 SEK
Finns i röd eller svart Storlek S/M 34-38
295 SEK
Gummi och läder
235 SEK189 SEK

Sexiga kläder online

Sexiga underkläder och clubkläder i en mer uppseendeväckande design hittar du hos Dream Collection. Vi har sålt sexiga underkläder online sedan år 2000. Vi väljer noga ut vad och från vem vi köper in. Att det skall finnas sexiga underkläder och kläder även för dig som drar större storlekar är en självklarthet. Hos Dream Collection hittar du storlekar upp till 60 och det gäller både stayup eller raffiga set.

Du hittar erotiska trosor, sexiga klänningar och mycket mer här hos Dream Collection.

Vuxenleksaker hos Dream Collection

Dream Collection erbjuder dig ett brett sortiment av lusthöjande vuxenleksaker online. Vare sig du söker leksaker för bruk på egen hand eller om du vill hetta till sexlivet tillsammans med din partner kan du vara säker på att hitta något som ger dig det där lilla extra.

Hur det perfekta sexlivet ser ut för dig vet du bara själv. Vi finns här för att göra det mer tillgängligt för dig att kunna uppleva dina skönaste stunder så som du önskar. Med sexleksaker som dildos, handbojor och piskor kan du enkelt ta sexakten till nästa nivå. eller varför inte uppdatera garderoben med sexiga underkläder och dräkter för spännande rollspel? Vi har kläder för alla storlekar och former.

Utöver att du kan köpa sexleksaker hos oss erbjuder vi även en härlig variation av oljor, kondomer och glidmedel. Allt noga utvalt och anpassat för att lämpa sig efter alls plånböcker. Dream Collection har helt enkelt något för alla smaker och fantasier. Kika runt bland vårt kompletta utbud och beställ dina favoriter!

Köp sexleksaker online

Att handla sexleksaker från oss är både enkelt, säkert och diskret. Vi erbjuder alltid högsta kvalitet till bra priser och snabba leveranser. Har du frågor eller funderingar kring våra produkter eller vilken storlek du ska välja? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på Dream Collection via telefon eller mail, så svarar vi på dina frågor.

Tänk på att du behöver vara över 18 år för att beställa.

 

Hos oss beställer du sexiga underkläder, vuxenleksaker , sköna massageoljor och glidmedel. Stort utbud av lackkläder.