Femtio nyanser av honom - Partyspelet
Klitorisvibrator Wickedly Tempting
Darker  Advanced Couples Kit
849 SEK450 SEK
Lång top med strumpeband Plussize
Vibrator Joystick ChrisCross
399 SEK199 SEK
Delaying Gel Nature Calling
189 SEK85 SEK
Nattlinne Leo Divasize
275 SEK100 SEK
Svart Nattlinne Plussize
Bondagerep Fifty Shades
225 SEK100 SEK
Intimate Gel 50 ml
189 SEK80 SEK
Rabbit klitorisvibrator
Key Ceres Lace Vibrator
535 SEK275 SEK
Öppen Body Queensize
495 SEK250 SEK
Basic Höfthållare

Välkommen till Dream Collection - Erotikbutik online

Här kan du shoppa sexiga underkläder, fetishkläder till festen, sexleksaker, sköna massageoljor. Du hittar också glidmedel för skönare sex eller just för att du behöver lite extra hjälp med glidet, kanske vid övergångsåldern eller på grund av sjukdom. Glidmedel finns både som vattenbaserat eller silikonbaserat, även helt veganvänliga glidmedel. Vid analsex är glidmedel ett måste då det inte förkommer någon naturlig smörjning just där.

Beställ en sexig trosa eller nattlinne, för att piffa upp vardagen med. Är man sexig och fin under känns det hela vägen ut. Trosor finns i en mängd olika varianter, helt i spets, med liten öppning eller helt öppna i grenen. Snygga stringtrosor med ett pärlband som stringdel eller kanske en trosa i latex?

Sexiga hela set finns också, både som torselette/korsett med trosa eller bh-trosa-höfthållare. Vill du använda höfthållare så tänk på att ha strumpor utan silikonband upptill, alltså inga stay-ups. Dessa kan vara mycket svåra att få fast i de små spännena. En snygg korsett är alltid användbar. Du kan ha den som vacker överdel till en kjol eller byxa, eller som en sexig accesoar i sängkammaren. Vill du göra det lite mer spännande så varför inte köpa en ögonbindel? Ser du inte så förstärks alla dina andra sinnen.

Skall du på fest som kanske är lite mera kinkyrelaterad? Då hittar du en mängd kläder som skulle passa i det sammanhanget. Otroligt vackra och sexiga kläder från tex Noir eller Cottelli Collection. Det finns också tuffa kläder till herrar.

För dig som gillar crossdressing finns peruker i hög kvalité och underkläder/kläder i större storlekar. Och kom ihåg, undrar du över storlek så är du alltid välkommen att ringa.

Vi har funnits online sedan år 2000 välkommen med din beställning.